Květen 2009

Photoshoot 0.2

30. května 2009 v 19:48 photoshoots
  • Je to jenom jedna fotka, která patří k headshootu ale není špatná :)


Affiliates

27. května 2009 v 6:36 affiliates
•• WOMAN

http:// Christina Aguilera
http:// Maggie Grace
http:// Danay Garcia
http:// Emma Watson
http:// Ashley Greene
http:// Roselyn Sanchez

•• MEN

http:// Amaury Nolasco
http:// Wentworth Miller
http:// Hugh Jackman
http:// Jason Statham

•• SERIALS/MOVIES

http:// Prison Break
http:// Cool seriály

•• OTHERS

http:// Zac & Vanessa
http:// Crazy-Nut*
http:// Black and White
http:// Colorbow

Photoshoot 0.1

26. května 2009 v 18:16 photoshoots
Pro: SOAK Magazine
Kdy: 6. Října, 2006

About me

26. května 2009 v 17:05 about me
1. Celé jméno: Pawlína ...
2. Přezdívky: Pája, Pajůu, Wenťaska, Cruela
3. Narození: 11. Října, 1994
4. Místo narození: Äni nevíte jak moc bych chtěla napsat USA...bohužel je to ČR :-/
5. Znak zvěrokruhu: Váhy
6. Pohlaví: Žena
7. Třída: 8.A
8. Město: Hradec Králové
9. Barva vlasů: Hnědá
10. Délka vlasů: Dlouhé
11. Barva Očí: Zelené
12. Hlavní rys: Cože co?
13. Výška: 1.68m
14. Jizvy? Levá paže
15. Brýle? Sluneční
16. Piercing: V uchu
17. Tetování: Plánuju

Návštěvnost 18.5. - 24.5. 2009

25. května 2009 v 16:39 statistic
Navstevnost za minuly tyden (18.5. 2009 - 24.5. 2009) je:
Pondeli: ---
Utery: ---
Streda: ---
Ctvrtek: ---
Patek: 10
Sobota: 17
Nedele: 37

Celkem: 68
Thanks :)

Prison Break End of Season Party

25. května 2009 v 6:04 appareances
Kdy: 27. Dubna, 2006
Kde: Los Angeles

Hostage premiere

25. května 2009 v 5:56 appareances
Kdy: 8. Března, 2005
Kde: New York


Odhalení T-Bagova jména

22. května 2009 v 6:29 interests
Možná už to někdo víte, ale zamyslela jsem se nad tím proč se mu říká T-Bag.Jeden důvod je jasnej a to ten že celým jménem se jmenuje Theodore Bagwell, tak logicky T-Bag jako začáteční "T" a souhláska u Bagwell "Bag", jenom přidali pomlčku tak to je jasný a víte to snad všichni.
Ale má to ještě jeden význam.Nemohla jsem na to dlouho přijít proč se všude píše o tom čaji, např. v tom jestli jste závislý na PB by lo tam napsaný "Nebudete chtít pít čaj protože nenávidíte T-Baga", nebo tenhle obrázek:
Nechápala jsem co maj pořád s tim čajem až do tý doby co jsem si včera večer udělala čaj a tam mi to docvaklo! Na tý krabičce od čaje bylo napsáno: Tea - Bags což se čte "tý - begs" čož je v češtině "Čajové sáčky" protože "Tea" znamená čaj a "bags" jsou sáčky ale T-Bag tam nemá "bags" ale "bag" takže když si jeho přezdívku přečtete bez "s" bude to takhle "Tea-Bag" ale aby to dávalo význam s tím jeho opravdovým jménem Theodore Bagwell, nenapsali "Tea-Bag" ale "T-Bag" a to se čte "tý-beg" jako ten čaj
A ten obrázek Lipton co vidíte je přece reklama na Lipton Ice-Tea v překladu Ledový čaj tak je to jasný¨...
Jen pro orientaci byl to tenhle čaj co jsem pila tak si ho kupte a jukněte to Tea - Bags je napsaný po tím nápisem Winter Time jak vidíte jsou pod tím 3 řádky tak na jednom z nich to bude ;-)
Doufám že ste z těch mých keců neomdlely a pochopily to :-)

Adresy

22. května 2009 v 6:27 interests
Tady jsou dvě adresy pro autogram. Já jsem je nezkoušela (zatím) ale mám to v úmyslu :)

Robert Knepper
Christopher Wright Management
3207 Winnie Drive
Los Angeles, CA 90068
USA

Robert Knepper
Peter Strain & Associates
5455 Wilshire Blvd. Suite 1812
Los Angeles, CA 90036
USA

Filmy s kolegy z PB

22. května 2009 v 6:26 interests
  • Robert a Holly Valance (Nika Volek v Prison Break) si spolu zahráli ve stejné epizodě CSI Miami.
  • Robert a Silas Weir Mitchell (Haywire v Prison Break) oba hrají ve filmu Absence Good.
  • Robert a Marshall Allman (LJ v Prison Breaku) hrají ve filmu Hostage.
  • Robert a Wade Williams (Bellick v Prison Break) oba hrají v CSI Miami, sedm dní, profilovací programy, ER a Star Trek: Mořeplavec - ne ve stejných epizodách

Zajímavosti

22. května 2009 v 6:22 interests
ROBERT
  • V roce 2001 si Robert vzal Tory Herald a následující rok měli syna Bena (Benjamín Peter). Tory bývala a je talentovaná fotografka. Robert a jeho rodina má domovy v Los Angeles a Dallasu.
  • Sestřih, který má Theodore Bagwell vymyslel sám herec Robert Knepper - jako předloha mu sloužil účes jeho učitele přírodopisu.
T-BAG
  • Theodore Bagwell se narodil 19. července, 1968 takže v čase kdy je ve Fox River (první řada) mu je 37 let.
  • Má bratrance Jamese Bagwella a synovce Jimmyho, kterí byli oba zastřeleni jedním z Abruzziho chlápků.
  • T-Bagovo vězeňské číslo je 89632.

Filmografie

21. května 2009 v 21:09 filmography
2005-2009 - "Prison Break"
2009 - Prison Break: The Final Break
2008 - The Day the Earth Stood Still
2008 - Transporter III
2008 - Turok: Son of Stone
2007 - Hitman
2005 - Good Night and Good Luck
2005 - Hostage
2004 - "CSI: Miami"
2004 - Species III
2002 - The Pennsylvania Miners Story
2002 - Swatters
2001 - Lady in the Box
2000 - "Seven Days"
2000 - Love & Sex
1999 - Absence of the Good
1999 - Kiddnaped in Paradise
1998 - The Stringer
1998 - Phantoms
1997 - You Are Here
1996 - Everyone Says I Love You
1996 - Under Heat
1996 - Jaded
1996 - The Undercover Kid
1996 - Dead of Night
1995 - Law & Order
1995 - MugShoot
1994 - Getting out
1994 - Pointman
1993 - Zelda
1993 - Doorways
1993 - When the Bought Breaks
1992 - Where the day Takes You
1992 - Gas, Food Lodging
1991 - Session Man
1990 - "E.A.R.T.H. Force"
1990 - Young Guns II
1989 - Renegades
1989 - "Gideon Oliver"
1987 - "Star Trek: The Next Generation"
1987 - Made in Heaven
1987 - The Twilight Zone
1987 - Wild Thing
1986 - That´s Life"
1986 - "The Papper Chase"

Robert Knepper

21. května 2009 v 20:48 biography
Celé jméno: Robert Lyle Knepper
Datum narození: 8. Července, 1959
Místo narození: Fremont, Ohio, USA
Znamení: Rak
Výška: 1.77m

Robert Knepper je svou vizáží předurčen především pro záporné role. Dvacet let se filmovou branží protloukal bez zářivějšího úspěchu, až ho vysvobodila role zákeřného T-Baga v Útěku z vězení.
Knepper se narodil v rodině veterináře a divadelní rekvizitářky. Díky matce tak přičuchl už jako malý k divadlu, kterému se začal více věnoval na střední škole. Po maturitě vystudoval dramatické umění a postupně získal divadelní angažmá v Chicagu a New Yorku. První malou televizní roli dostal v osmdesátých letech v seriálu To je vražda, napsala, postupem času následovali další seriály, Star Trek: The Next Generation, Kriminálka Miami a řada dalších. I do filmu vstoupil poměrně brzy - poprvé se na plátně objevuje jako pětadvacetiletý ve filmu That's Life! Blaka Edwarde, tvůrce série o Růžovém panterovi. Od té doby se mihnul v mnoha televizních i "velkých" filmech, málokdy šlo však o divácké hity nebo velké role. Robert dokonce vážně zvažoval, že s herectvím skončí a bude se živit jako správce přírodního parku, aby uživil rodinu. Pak ale přišla role T-Baga v Útěku z vězení, která mu přinesla úspěch, popularitu i zajímavější nabídky a jeho situace se rázem obrátila.




Others

21. května 2009 v 20:27 others
* vyber fotku měsíce
* hot or not?
* rozhovory
* diskuze o...?
* něco o mě


Site

21. května 2009 v 20:24 site
* spřátelené weby
* designy blogu
* návštěvnost blogu
* vzkazy pro vás


Media

21. května 2009 v 20:21 media
* avatary o průměru 100x100
* animace
* tapety na plochu
* různá videa
* stahuj


Gallery

21. května 2009 v 20:14 gallery
* akce kde se objevil
* profesionální fotky
* scanny z časopisů
* scanny z filmů
* jednotilivé epizody PB
* fotky s fanoušky
* různé fotky


Robert

21. května 2009 v 20:04 robert
* životopis a průběh života
* kde všude hrál
* zajímavosti o Robertovi